Tessel ten Zweege – Pauze

Als ik denk aan de dingen die ik leuk vind aan mezelf dan zijn dat altijd dingen die ik heb gedaan. Prestaties die mij trots maken op mijn kunnen en waar ik graag mee te koop loop. In quarantaine kwam er een plotselinge pauze van mijn werk, mijn educatie en had ik vrij weinig om mijn dag mee te vullen. Ik vond het heel confronterend: Kon ik wel gewoon zijn zonder constant bezig te wezen? Vind ik mezelf een leuk mens ook als ik niks doe? Ik probeerde iets te maken zonder er iets mee te willen behalen en dacht dagen na over de pauze die op ons leven werd gegooid.

Over Tessel
Ik ben feminist-in-chief bij kunstcollectief PISSWIFE en ben freelance schrijver voor o.a. OneWorld, VICE en Het Parool. In mijn kunst houd ik mij vooral bezig met geweld tegen vrouwen, seksualiteit en taal. Vanaf september ben ik masterstudent Gender Studies aan de Universiteit Utrecht.

www.tesseltenzweege.com

@tesseltenzweege

Back To Top